Vanuit de praktijk, voor de makelaar.

Friva is het geesteskind van Marcellino en Boyd, twee ervaren makelaars uit Amsterdam en Zandvoort. Met ruim 10 jaar ervaring zagen zij de noodzaak om klantcontact te automatiseren en deden dat eerst voor hun eigen makelaarskantoor gericht op verhuur. Nu delen ze dit systeem met de wereld, waardoor alle makelaars overal van een efficiëntere workflow genieten.

Samen met technisch collega Sander vormen zij Friva, een dynamisch team dat klaarstaat om uw makelaarskantoor te onboarden zodat u meer tijd overhoud.

Marcellino van FrivaMarcellino Zwirs

Co-founder - makelaar
marcellino@friva.nl

Boyd van FrivaBoyd Minnebo

Co-founder - makelaar
boyd@friva.nl

Sander van FrivaSander Hueting

Co-founder - Lead developer
sander@friva.nl

Melchior van FrivaMelchior

UX-designer

Mark van FrivaMarc van Zijl

Support

Onze missie:

Ons team, gevormd door makelaars met meer dan een decennium ervaring, heeft elk facet van de markt doorleefd. Met onze toonaangevende softwareontwikkeling, streven we naar een toekomst waarin makelaars meer kunnen doen in minder tijd.

Gedreven door een passie voor vastgoed en technologie hebben we Friva opgericht met een duidelijke missie: de tool die de dagelijkse uitdagingen van makelaars aanpakt. Door de focus op efficiëntie, aanpasbaarheid, klantgerichtheid, innovatie en expertise, is Friva niet zomaar een software, het is dé partner voor makelaars in deze hectische tijden.

Makelaars software verwerken aanvragen Pararius Funda
Friva hanteert 5 kernwaardes, en dit zijn ze:
 1. Efficiëntie
  efficientieMet onze software bespaar je als makelaar 66% van je tijd in klantcontact. Dit laat zien hoe belangrijk efficiëntie voor ons is. We zijn toegewijd om processen te stroomlijnen en het leven voor je makkelijker te maken. We zorgen ervoor dat je je kunt richten op wat je het beste doet, terwijl routinetaken worden geautomatiseerd.
 2. Aanpasbaarheid
  aanpasbaarheidOnze software kan gekoppeld worden aan alle CRM-systemen en is er voor zowel verkoop- als verhuurmakelaars. Dit laat onze flexibiliteit en bereidheid zien om aan de unieke behoeften van alle type makelaars te voldoen.
 3. Klantgerichtheid
  KlantgerichtheidWe zijn toegewijd om het gehele proces voor zowel klanten als makelaars te vereenvoudigen. We luisteren naar je feedback en verbeteren onze software voortdurend op basis van jouw behoeften. We streven er altijd naar om onze software beter en waardevoller voor je te maken.
 4. Innovatie
  InnovatieMet ons interne IT-team en oprichters die als makelaars de branche begrijpen, zetten we ons in voor innovatie. We benaderen technologie proactief en blijven nieuwe mogelijkheden verkennen.
 5. Expertise
  ExpertiseOns product is gecreëerd door makelaars met een decennium aan ervaring in het veld. Dit weerspiegelt onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en onze toewijding om oplossingen te bieden die de uitdagingen echt aanpakken.