Veelgestelde vragen

Friva helpt makelaarskantoren met het verwerken van hun aanvragen, wil je weten hoe dit werkt plan dan een demo in.

Staat jouw vraag er niet tussen schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

Hoe moet ik Friva installeren?

Friva is een webapp. Dat houd in dat je het gemakkelijk op elke computer en mobiel kan gebruiken door simpelweg in te loggen op je eigen account. Zodra je overtuigd bent om Friva te gebruiken dan kan je met een korte call met onze developer alle koppelingen maken tussen je huidige systemen en het Friva systeem. Vaak kan je dus binnen enkele dagen al gebruik maken.

Verstuur ik met Friva mails vanuit mijn eigen domein en in eigen huisstijl?

Ja, alle kandidaten waarmee je contact hebt via de Friva omgeving ontvangen berichten vanuit jouw eigen domein en in jouw huisstijl.

Hoe kan ik technische ondersteuning krijgen als ik een probleem ervaar met de tool?

Ons toegewijde supportteam staat klaar om je te helpen. Je kunt contact opnemen via info@friva.nl of bellen met 0238080027. Ook kan je onze online kennisbank raadplegen voor stapsgewijze handleidingen en voorbeeld video’s.

Wat zijn de kosten van het gebruik van Friva?

De kosten voor het gebruik van Friva zijn afhankelijk van het aantal transacties dat jouw makelaarskantoor maandelijks doet en je specifieke behoeften. Bekijk de ‘’tarieven’’ pagina voor onze prijzen. Er is de mogelijkheid om per maand of per jaar te betalen. Kantoren die kiezen voor een jaarlijkse betaling geven we een korting van circa 15% ten opzichte van de maandelijkse betaling.

Biedt Friva training of ondersteuning aan bij de implementatie?

Ja, elke nieuwe klant krijgt een uitgebreide onboarding op locatie. Daarna staat jouw account manager, ons support team en onze developers altijd klaar om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze tool haalt.

Kan ik Friva eerst uitproberen voordat ik besluit te abonneren?

Zeker! We bieden een proefperiode van 3 maanden aan tegen een gereduceerd tarief, zodat je alle functies van Friva kunt testen en kijken of het echt geschikt is voor je bedrijf.

Hoe zorgt Friva voor de beveiliging van mijn gegevens en die van de klant?

Veiligheid staat bij ons voorop. We maken gebruik van geavanceerde encryptietechnologieën en best practices om ervoor te zorgen dat je gegevens veilig zijn opgeslagen en overgedragen. Onze systemen ondergaan ook regelmatige veiligheidsaudits.

Moet ik overstappen van CRM systeem om Friva te gebruiken?

Nee, Friva is ontworpen om naadloos te integreren met diverse populaire CRM systemen. Dit houdt in dat je in geen enkel geval hoeft over te stappen van CRM systeem. Friva is een software tool die gebruik wordt naast je huidige CRM systeem.

Kan ik Friva gebruiken op zowel mijn desktop als mobiel apparaat?

Ja, Friva is geoptimaliseerd voor gebruik op zowel desktops als mobiele apparaten, waardoor je overal en altijd toegang hebt tot de functionaliteiten van Friva.

Kan ik zelf de inhoud van de berichten aanpassen?

Ja dat is mogelijk! Wij hebben voor zowel verhuur, aanhuur en verkoop de gehele workflow uitgedacht en uitvoerig getest maar mocht je daar inhoudelijk iets aan willen veranderen dan kun je dat gemakkelijk zelf aanpassen binnen Friva.

Heb ik speciale hardware nodig om Friva te gebruiken?

Nee, Friva is een cloudgebaseerde SaaS-tool, wat betekent dat je alleen een computer of mobiel apparaat met internettoegang nodig hebt. Er zijn geen specifieke hardwarevereisten.

Wat gebeurt er met mijn data als ik besluit om Friva niet meer te gebruiken?

Als je besluit onze dienst te verlaten, kun je een verzoek indienen om al je gegevens te exporteren. Na beëindiging van de dienst worden je gegevens volgens ons beleid veilig verwijderd.

Hoe vaak voert Friva systeemupdates uit en heeft dit invloed op mijn gebruik?

We voeren regelmatig updates uit om nieuwe functies toe te voegen en de algehele prestaties te verbeteren. We streven ernaar dit te doen tijdens off-peak uren en stellen gebruikers altijd op de hoogte van gepland onderhoud.

Ondersteunt Friva multi-factor authenticatie (MFA) voor extra beveiliging?

Ja, we ondersteunen MFA per SMS om een extra beveiligingslaag toe te voegen aan je account. We raden gebruikers sterk aan om deze functie te activeren voor verhoogde accountbeveiliging.

Hoelang zijn de contracten die ik aanga met Friva?

Na de proefperiode van 3 maanden tegen een gereduceerd tarief, krijg je een contract voor 12 maanden aangeboden. Indien je kiest voor een jaarlijkse betaling dan ontvang je circa 15% korting ten opzichte van een maandelijkse betaling.

Heeft Friva toegang tot mijn mailbox?

Friva heeft alleen toegang tot de mailbox waar jij toegang voor hebt verleend. Let op: Friva leest alleen de mails uit die binnenkomen vanuit Pararius.nl, Funda.nl en Huurwoning.nl en schieten deze aanvragen door naar jouw persoonlijke Friva omgeving. Deze mails worden als gelezen gemarkeerd en in een aparte map gezet zodat je eigen mailbox clean blijft. We verwijderen deze mails dus niet en je heb ten alle tijden zelf toegang en inzicht in je mailbox en de uitgelezen mails.

Maakt het uit of ik gebruik maak van Outlook (Microsoft) of Gmail (Google) als email provider?

Nee, Friva integreert met alle grote email providers en IMAP servers.

Friva support